Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Атина (ATH). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Атина (ATH) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Атина (ATH).

На сайта bulgaria-air.eu  предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Атина (ATH), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Атина (ATH). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Атина. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Атина (ATH)

Пълно име: Eleftherios Venizelos International Airport
Адрес: Athens International Airport "Eleftherios Venizelos" Sa Spata 19019, Greece
Терминали: 1
IATA код: ATH
ICAO код: LGAV
Category: Летищна информация