Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Барселона Ел Прат (BCN). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Барселона Ел Прат (BCN) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Барселона Ел Прат (BCN).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Барселона Ел Прат (BCN), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Барселона Ел Прат (BCN). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Барселона. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Барселона Ел Прат (BCN)

Пълно име: Barcelona El Prat International Airport
Адрес: Spain, Barcelona, Barcelona Airport, Prat de Llobregat s/n 08820
Терминали: 3
IATA код: BCN
ICAO код: LEBL

Category: Летищна информация