Print

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Брюксел (BRU). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Брюксел (BRU) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Брюксел (BRU).

На сайта bulgaria-air.eu  предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Брюксел (BRU), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Брюксел (BRU). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Брюксел. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 

Международно летище Брюксел (BRU)

Пълно име: Brussels International Airport
Адрес: Brussels International Airport Company, Brussels Airport, B-1930 Zaventem, Belgium
Терминали: 1
IATA код: BRU
ICAO код: EBBR

Category: Летищна информация