Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Букурещ Отопени (OTP). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Букурещ Отопени (OTP) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Букурещ Отопени (OTP).

На сайта bulgaria-air.eu  предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Букурещ Отопени (OTP), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Букурещ Отопени (OTP). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Букурещ. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 

Международно летище Букурещ Отопени (OTP)

Пълно име: Bucharest Henri Coanda International Airport
Адрес: The National Company "Bucharest Airports" S.A.,Calea Bucurestilor nr. 224 E, Otopeni, Ilfov County, Postal code 075150,Romania
Терминали: 1
IATA код: OTP
ICAO код: LROP

Category: Летищна информация