Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Дубай (DXB). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Дубай (DXB) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Дубай (DXB).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Дубай (DXB), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Дубай (DXB). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Дубай. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Дубай (DXB)

Пълно име: Dubai International Airport
Адрес: Dubai International Airport, PO Box 2525, Dubai
Терминали: 3
IATA код: DXB
ICAO код: OMDB

Category: Летищна информация