Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Ларнака (LCA). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Ларнака (LCA) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Ларнака (LCA).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Ларнака (LCA), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Ларнака (LCA). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Ларнака. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 


Международно летище Ларнака (LCA)

Пълно име: Larnaca International Airport
Адрес: PO Box 43027, P.C. 6650, Larnaka, Republic of Cyprus
Терминали: 1
IATA код: LCA
ICAO код: LCLK

Category: Летищна информация