Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Лондон Хийтроу (LHR). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Лондон Хийтроу (LHR) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Лондон Хийтроу (LHR).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Лондон Хийтроу (LHR), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Лондон Хийтроу (LHR). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Лондон. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.


 
Международно летище Лондон Хийтроу (LHR)

Пълно име: London Heathrow International  Airport
Адрес: Heathrow Airport Limited, The Compass Centre, Nelson Road, Hounslow, Middlesex
Терминали: 4
IATA код: LHR
ICAO код: EGLL

Category: Летищна информация