Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Пафос (PFO). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Пафос (PFO) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Пафос (PFO).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Пафос (PFO), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Пафос (PFO). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Пафос. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 Международно летище Пафос (PFO)

Пълно име: Paphos International Airport
Адрес: Hermes Airports Ltd, PO Box 62181, 8061 Paphos International Airport, Cyprus
Терминали: 1
IATA код: PFO
ICAO код: LCPH

Category: Летищна информация