Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании до и от летище Париж Шарл де Гол (CDG). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище Париж Шарл де Гол (CDG) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище Париж Шарл де Гол (CDG).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети до или от Париж Шарл де Гол (CDG), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети до и от Париж Шарл де Гол (CDG). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в Париж. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.


 
Международно летище Париж Шарл де Гол (CDG)

Пълно име: Paris Charles De Gaulle International Airport
Адрес:  BP 20101, 95711, Roissy Charles de Gaulle, France
Терминали: 3
IATA код: CDG
ICAO код: LFPG

Category: Летищна информация