Print

 

Прегледайте в актуално време излитащите и кацащи полети по авиокомпании от и до летище София (SOF). Полетите са сортирани в часови диапазони, затова ако се интересувате за конкретен час, моля да го изберете от падащото меню.

Ако желаете да прегледате излитащите полети, трябва да поставите отметката на "Departures". Ако се интересувате от пристигащите полети, то поставете отметката на "Arrivals"

Още детайлна информация за Международно летище София (SOF) ще намерите тук, както и кратко описание на терминалите и предлаганите услуги на летище София (SOF).

На сайта bulgaria-air.eu предлагаме полезна информация относно започването на всяко едно пътуване: от избора на удобни полети, изгодни самолетни билети от или до София (SOF), до полезна информация за атракциите, обичаите в района и какво си заслужава да посетите.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ разполага с богат избор от оферти за закупуване на еднопосочни и двупосочни самолетни билети от и  до София (SOF). Следващата стъпка е вземането на решение за резервация на хотел в София. Към самолетния билет и избрания хотел може да добавите и летищен трансфер за да знаете, че цялото Ви пътуване е планирано до край.

 
Международно летище София (SOF)

Пълно име: Sofia International Airport
Адрес: бул. „Христофор Колумб“ 1, 1540 София
Терминали: 2
IATA код: SOF
ICAO код: LBSF

Category: Летищна информация