ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Боровец е разположен в източната част на Рила планина по склоновете на Мусаленския хребет на над 1300м. надморска височина. Курортен комплекс Боровец е голям курортен център. Наличността на красивия зимен пейзаж и отличната спортна база е предизвикателство за любителите на спорта. Климътът е с мека зима, с много снеговалежи, с ски сезона продължава до април. Отличните зимни спортове привличат хилядите наши и чужди спортисти да прекарат за състезания и отдих сред красива природа незабравими мигове по ски пистите и спортните съоражения. Ски пистите са 24 на брой с 58км. дължина.

Зимните спортове, на които се радват спортистите са: алпийски ски, ски бягане, фрийстайл, сноуборд и фрийрайд.
Курортът е бил домакин два пъти на състезания за Световната купа по алпийски стил и на състезания за Европейската купа единадесет пъти. Създадените условия за нощно каране до 22 часа удължават оживлението за деня, продължаващ в многото добре уредени таверни, ресторанти и барове.

Ски информацията е богата: най-дълга писта 12км., писти за ски бягане 35км., 8 осветени писти за нощно каране, детски снежен парк, съоражения за биатлон и 160 оръдия за сняг. Трасетата за ски бягане предлагат на бегачите отлични преходи, редовно обработени с изкуствен сняг.

На територията на Боровец са разположени 3 ски центъра:
Ситняково -Централен Боровец с 8 писти за нощно каране, с писти на 250дка и парк на курорта - Промо Парк Бопосорт.

Втория е ски център Маркуджик, за екстремно каране и е само за експерти, съоражен с модерна система за снегозадържане.

Третия е Ястребец, на чиято площ се намира фрийстайл парк Боровец - Сноу Парк Бороспорт.

Освен зимата Боровец предлага и летни развлечения като: каянкинг на язовир Искър с опитен инструктор, пейнтбол, езда на коне също с инструктор, спортен риболов и атракция за големи ималки  - Въжен град Бороландия. Любителите на полети с парапланер могат да наемат екипировка, билет за лифта и инструктор.

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.