ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Viber/WhatsApp: +359896889907

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Международно летище Амстердам (AMS)Международно летище Амстердам (AMS)Летището в Амстердам Schiphol е с IATA код: AMS. То е главното летище на Холандия, което е на около 20 минути път с кола от столицата Амстердам. Летището има шест писти и проект за седма пистата, и един голям терминал, който е разделен на три зали за заминаване както и нова част наречена Терминал 4, която се намира в същата сграда.

Летище Амстердам е основна база на превозвачите Amsterdam Airlines, KLM, Transavia, Martinair и ArkeFly. Летище Schiphol е на пето място по големина в Европа. На Летище Амстердам - Схипхол има огромна търговска зона, малък музей и библиотека, както и голяма панорамна тераса. До летището може да се стигне с автомобил, с влак или с няколко автобуса, като пътуването продължава около 15-20 минути. До летището има и безплатен превоз на всеки половин час, който свързва всички големи хотели в центъра на Амстердам.


Транспорт от и до летището

С автобус: До летището може да се качите на автобусни линии 197 и 370, както и линия 370 от центъра, от Zuid, а с 192 от Osdorp, Sloten/Nieuw Sloten. Можете, също така, да се придвижите и с безплатен автобус, който се движи на всеки половин час. Този автобус свързва по-големите хотели в центъра с летището.

С влак: До летището можете да се придвижите и с градски влак, който потегля от централната ЖП гара на Амстердам. Пътуването отнема около 15 минути.

С автомобил: Летището е разположено до магистрала A4, която свързва Амстердам, Хага и Ротердам. Знаците маркират пътя до летището много добре.

С такси: Mожете да се придвижите близо до входа на Schiphol Plaza, там също така се намират и таксиметрови спирки. Пътуването от Амстердам отнема около 15 минути.

Карта на Летище Амстердам


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

 

      

  Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК. За по-голямо удобство може да използвате активното онлайн банкиране на банката.

 

      
Заплатете резервацията си с карта.


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753