ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Атина Елевтериос Венизелос (ATH)Международно летище Атина Елевтериос Венизелос (ATH)Международното летище в Атина Eleftherios Venizelos е с IATA код: ATH. Летището започва дейността си през 2001г. Летище Атина Eleftherios Venizelos се намира в източните предградия на Атина и е приблизително на 30км от центъра на града. Атинското летище се счита за най-големия вход за Източна Европа, а също така от тук се осъществчват много полети за Източна и Югоизточна Азия (Пекин, Сингапур, Банкок).

Относно пътниците, които пътуват с деца има детски кът за игра, работещ от 09:00 - 21:00. Детският кът разполага със специално обучен персонал, който да занимава децата. Така родителите могат да завършат на спокойствие процедурите преди заминаване. Местото се намира близо до изхода за заминаващи B1-2.

Други предлагани услуги на летището са: банка, обмяна на валута, център за туристическа информация и 6 офиса за коли под наем, поща, зона за безжичен Интернет (безплатен в продължение на 45 минути), постоянна изложба посветена на Eleftherios Venizelos, както археологически разкопки.

Международното летище в Атина разполага с Бизнес Център разположен в зоната за пристигащи. Това е зона създадена за да изгради професионалните нужди на пасажерите, предоставяйки компютри, безжичен интернет, телефон, факс, принтер, зала за срещи за 6 човека, прожектор и оборудване за конферентна връзка.Транспорт от и до летището

С автобус: До международно летище Атина може да се стигне с градски транспорт. 6 експресни автобусни линии (OASA) пътуват до летище Eleftherios Benizelos, както и линия 3 на метрото и линия 1 на крайградската железница. Всички 6 автобусни линии се движат денонощно. Автобусите, които пътуват до летището са: X92 от Kifissia, X93 от централната автогара (KTEL) в Kifissos, X94 от Messogion Avenue (начална автобусна спирка Ethniki Amina), X95 от площад Syntagma, X96 от Piraeus и X97 от Dafni.

С автомобил: Можете да достигнете до летището и пътувайки по магистрала Атика.

С влак: Има маршрути с крайградската железница, които свързват летището с Stathmos Larissis (връзка с метро, линия 1) и пристанището Piraeus.

Карта на Летище Атина

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.