ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Брюксел (BRU)Международно летище Брюксел (BRU)Летище Брюксел е с IATA код: BRU. Летището в Брюксел (Brussel Nationaal/Bruxelles-National) се намира в Завентем, на 12 км от Брюксел. Летището има един терминал основен хъб за Brussels Airlines, European Air Transport, Jet Airways, Singapore Airlines Cargo, Eva Air Cargo и Saudi Arabian Airlines Cargo, както и за частната Abelag Aviation. През 2005 г. летището бе обявено за най-доброто летище в Европа от ACI/IATA, на база на проучване сред 100 хиляди пасажери в света.

На летище Брюксел  може да намерите следните предлагани услуги: банков и пощенски клон, банкомати и бюра за обмяна на валута. От  Locaphone може да бъдат наети мобилни телефони за престоя Ви в Брюксел, а интернет (в това число и безжичен), както и портове за лаптоп може да се използват в комуникационния център в залата за пристигащи. На ниво 0 има шкафчета за оставяне на багаж, както и в някои от зоните за пазаруване. На терминала има и специални помещения за грижи за бебета. Естествено е помислено и за хората с увреждания – на разположение са съответните паркоместа, тоалетни, асансьори, телефони и т.н., както и колички и помощ при пристигане.
 

Транспортът от и до летището


С автобус: Автобусните спирки (три платформи) се намират на ниво 0. Автобусите на De Lijn обслужват северната гара в Брюксел и сградта на НАТО (линия 471), както и станцията на метрото  Roodebeek (линия 659). В периметъра на летището може да използвате линиите на De Lijn безплатно. Автобусите на De Lijn тръгват от платформи А и В. Експресните автобуси на  MIVB/STIB (номер 12 през седмицата или 21 през уикенда) отиват до сградата на НАТО, района на Европейската комисия и центъра на града (време 30 мин.). Автобусът тръгва от платформа С. От платформа В тръгват и автобуси до Антверпен, Утрехт, Ротердам и Бреда.

С влак: Влаковете на Airport City Express ще Ви откарат от ниво -1 до трите основни ж.п. Гари на Брюксел - Gare Centrale, Gare du Nord и Gare du Midi. Има директни влакове и до Гент, Де Пан, Льовен, Ланден и други градове в Белгия.

С кола: Летището е лесно достъпно от вътрешното и външно околовръстно шосе на Брюксел, следвайте табелите “Airport” или “Zaventem”. Ако искате да наемете кола, на летището са налични представителства на Avis, Europcar, Hertz, National Car Rental и Sixt. Летището в Брюксел има и специален път, който осигурява достъп до него с колело или пеша, като съответно има и специален паркинг за колела.

С такси: Извън залата за пристигащи може да си хванете и такси, какро и специални коли за хора с увреждания.

Карта на Летище Брюксел

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.