ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Букурещ Отопени (OTP)Международно летище Букурещ Отопени (OTP)Международното летище Букурещ Отопени (Bucharest Otopeni) е с IATA код: OTP. Летището се намира на 16 км северно от град Букурещ. То е напълно оборудвано с най-съвременни удобства и предлага услуги с високо качество. То е и основна база за националната авиокомпания на Румъния TAROM.  Международно летище Otopeni обслужва полетите на различни авиолинии включително и на Aeroflot, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, KLM, LOT, Lufthansa, Olympic Air, Swiss и Turkish Airlines.

Има само 1 терминал, който е разделен на 3 зали: една за международни полети, една за пристигащи от чужбина и една за вътрешни полети. Има 13 изхода и скоро ще бъде разширено с още един Терминал, с още седем изхода. Летище Букурещ Отопени е известно още с името Henri Coanda, в чест на едноименния румънски пионерски пилот.
Транспорт от и до летището

До международно летище Букурещ Отопени (Хенри Коанда) може да се стигне с: автобус или влак, както и с автомобил или такси.

Карта на Летище Букурещ Отопени

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.