ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно Летище Милано Малпенса (MXP)Международно Летище Милано Малпенса (MXP)Международно Летище Милано Малпенса (Milan Malpensa) е с IATA код: MXP. Летището е най-голямото от трите летища, обслужващи град Милано. Летището се намира в провинция Варезе, на 40 км от града в северозападна посока.

Летище Милано Малпенса има два терминала, свързани с автобус и ще има трета писта през 2012 година. Съоръженията на летището включват конферентни и бизнес услуги, помощ за пътниците с увреждания, както и няколко хотела и офиси на компании за отдаване на коли под наем. Освен това на летището има банкови офиси, банкомати, ресторанти, барове и множество магазини, включително и безмитна зона. Летището обслужва почти 20 милиона пътници годишно и обхваща голяма част от международния трафик.


Транспорт от и до летището

С автобус: Транспортът с автобусите на обществения транспорт и таксита е около 30-40 минути. Летище Милано Малпенса е свързано и с летище Линате с редовна автобусна линия.

С автомобил: До летище Милано Малпенса се достига по магистралата Милано – Варезе и с Експреса Малпенса.

Кола под наем: Офисите на повечето компании за коли под наем се намират на първия етаж на Терминал 1. Тук ще намерите услугите на Hertz, Europcar, Sixt, AVIS, Auto Europa, Easy Car и Thrifty.

Карта на Летище Милано Малпенса

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.