ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Тук може да проверите цената на самолетен билет. Изберете съответната дестинация до която ще пътувате и се свържете с наш консултант по телефона. Ние ще Ви предложим всички варианти за най-удобно пътуване със самолет.

 

Ето малко полезни съвети, които ще ви спестят доста пари и време при откриване на подходящ вариант за самолетен билет и то на добра цена.

Ако искате да резервирате евтин самолетен билет е задължително да направите резервацията си колкото се може по-рано, преди денят на заплануваното пътуване. В никакъв случай не чакайте до последния момент, за да откриете евтин самолетен билет от така наречените промоции в последната минута (last-minute).

За да резервирате евтини самолетни билети е желателно да ги поръчате, около три месеца преди полета, на който желаете да се качите. Препоръчително е да избирате дните през седмицата, когато трафика е по-малък, като това обикновено са дните от вторник до четвъртък включително.

Много важно е да имате предвид, че цената на самолетните билети се влияе от всички големи празници (от държавата от която заминавате и в държавата до която ще пътувате) както и сезоните ваканции и отпуски. Например на Коледа или Велик Ден е почти невъзможно да намерите евтини самолетни билети, дори да ги потърсите и пет месеца преди заминаването Ви.


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.