ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

След като вече сте пристигнали на летището, моля да следвате следните стъпки:

1. Опаковане на багажа със защитно фолио
На повечето летища има специална услуга - опаковане на багаж с прозрачно защитаващо фолио, която се предлага на пасажерите. Така ще предпазите куфара си от механични повреди при натоварването и разтоварването му.

2. Регистрация на летището и издаване на бордни карти
Ако все още не сте направили регистрацията си у дома от сайта на съответната авиокомпания, на летището също може да направите това. Редовните авиокомпании извършват тази услуга безплатно, но нискотарифните ще Ви таксуват на место, ако нямате предварително разпечатана бордна карта.

3. Предаване на регистрирания багаж
Това е багажа, който ще бъде поставен в багажното отделение на самолета.

4. Проверка на ръчния багаж
Ще бъдете помолени да поставите ръчния си багаж на лента, която прекарва багаж Ви през рентген, за да бъде спазена сигурността на пътниците в самолета по време на пътуването.

5. Проверка на личните документи
На гишето за граничен контрол ще Ви бъде проверен документа, с който пътувате. Трябва да представите лична карта, ако пътувате към страна от Европейския Съюз или паспорт, ако пътувате в страна извън Европейския Съюз. Моля да имате предвид валидността на личния документ, който представяте. Някои държави изискват представения личен документ за пътуване да има валидност, която да е повече от 6 месеца след датата на връщане. Предварително проверете също така, дали се изисква виза за посещаването на съответната държава.

6. Пазаруване и магазини на летището
Вече сте готови за да се отдадете на шопинг в безмитните магазини на летището, да вземете малко подаръци или лакомства за почерпка, когато се срщнете с вашите познати или роднини. Напомняме Ви да пазите всички касови бележки за стоките, които закупувате от безмитните магазини на територията на летището до пристигането Ви до крайната дестинация.

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.