Самолетни билети

Берлин Тегел (TXL)

Posted
Международно летище Берлин Тегел (TXL)

reservacia-na-samoleten-biletПровери цената на самолетен билет до и от летище Берлин Тегел (TXL)

Летище Берлин Тегел е с IATA код: TXL. Авиокомпания България Ер свързва София с немската столица с директни полети до летище Берлин Тегел. Летище  Берлин Тегел е едно от трите главни летища на Берлин, обслужвайки полети до Западна Европа. Летището се намира на 8км северозападно от Берлин и е свързано със столицата посредством влак и автобус. Дистанцията с автобус се изминава за 15 минути. На летище Берлин Тегел може да намерите: безмитни магазини, поща, банкомати, бюра за обмяна на валута, достъп до интернет, офиси за наемане на мобилни телефони, факс/ксерокс, туристическа информация, център за спешна помощ, офис за загубени и намерени вещи, ресторанти, магазини и паркинги.

Авиокомпания Bulgaria Аir извършва директни полети от летище София (SOF) до летище Берлин Тегел (TXL), като полетът е с продължителност от 2 часа и 10 минути.

 

Транспорт от и до летището

С автобус: От летище Берлин Тегел до центъра на Берлин може да стигнете с автобус Jet Express, като автобуса спира в центъра на Берлин и по точно на площад Alexanderplatz. Също автобуси 128, 108 и X9 заминават от летището до различни дестинации в Берлин извън центъра.

С такси: Освен автобус можете да вземете и такси от зоната за пристигащи, като така может да достигнете до всяка дестинация!

reservacia-na-samoleten-biletПровери цената на самолетен билет до и от летище Берлин Тегел (TXL)

 

ЛЕТИЩЕ БЕРЛИН ТЕГЕЛ (TXL) – ИЗЛИТАЩИ ПОЛЕТИ /Departures/ и КАЦАЩИ ПОЛЕТИ /Arrivals/