Самолетни билети

Ларнака (LCA)

Posted
Международно летище Ларнака (LCA)

reservacia-na-samoleten-biletПровери цената на самолетен билет до и от летище Ларнака (LCA)

Международното летище Ларнака (Larnaca) е с IATA код: LCA. Летището се намира в Кипър на 5 км от град Ларнака. В момента летището обслужва 30 международни авиокомпании и 30 чартърни.

Услуги, които може да намерите на летище Ларнака са: офис за туристическа информация, който е разположен в залата на заминаващи, кафене и ресторант, сувенирен магазин, магазин за вестници и списания, безмитен магазин. Три банки са разположени в обществения район и на Терминал Пристигащи, както и пощенски офис. Бюро за изгубени вещи на Терминал  Пристигащи. Стая за отдих, VIP зала и стая за родители и бебета.

Стая за майки с бебета: Тук ще намерите чисти съоръжения, оборудвани с маси за повиване. Стаите за смяна на пелени са разположени във всички тоалетни на терминала.

Стая за деца: Специален кът за игри за всички възрасти деца могат да бъдат открити след проверката за сигурност на ниво Заминаващи.

Авиокомпания България Ер изпълнява директни полети от летище София (SOF) до летище Ларнака (LCA), като продължителността на полета е около 2 часа и 15 минути.


Транспорт от и до летището

Можете да достигнете до летището главно с такси. Такситата са на разположение 24 часа и пътуването от летището до град Ларнака е около 15 минути.

reservacia-na-samoleten-biletПровери цената на самолетен билет до и от летище Ларнака (LCA)

 

ЛЕТИЩЕ ЛАРНАКА (LCA) – ИЗЛИТАЩИ ПОЛЕТИ /Departures/ и КАЦАЩИ ПОЛЕТИ /Arrivals/