ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Москва (Moscow) е столицата на Русия и е колосален мегаполис, наситен с ненадмината култура и история. Този град предлага изобилие от места за посещаване, а ето и някои от най-интересните.

Най-удобният начин да стигнете до всеки ъгъл на града е чрез московското метро. Бързо и удобно, то ще ви позволи да разгледате всичко, което Москва предлага. С получаването на карта за определен брой пътувания, съобразени с продължителността на престоя ви, ще можете да се възползвате от ефективността на системата. И, въпреки че началото може да ви предизвика лек стрес, скоростта и ефективността на московското метро са впечатляващи. 

Кой не е чувал за Червения площад, сърцето на Москва, обграден от величествените сгради - Кремъл, църквата "Св. Василий Блажени", ГУМ, Държавния исторически музей и Мавзолея на Ленин. Църквата, известна още като "Св. Василий Блажени" или "Покров Богородичен", съчетава цветни фасади и вътрешност.

Централния универсален магазин (ГУМ), руският тип мол, предоставя гледки и изживяване, различни от стандартните магазини. Третият етаж е домакин на прекрасно място за хапване "Столавая 57", предлагаща вкусна храна. 

Кремълската крепост е не само музей, а и държавно учреждение. С храмове и исторически съоръжения, посещението на Кремъл изисква време, но си заслужава всяка минута. Не пропускайте Цар Пушка и Цар Камбана, които са истински гиганти.

Храм "Христа Спасителя" е реконструиран след унищожението му по време на социализма. С архитектурна красота и уникални орнаменти, той е неизменна част от Московската панорама. 

В сърцето на Москва се крият неща, които превръщат града в истинска приказка. "Мостът на влюбените" е едно от тези чудеса, предлагайки невероятна панорама на града и река Москва. 

За почитателите на "Майсторът и Маргарита", апартаментът на Булгаков, разположен на улица "Большая Садовая" 50, представлява реалният дом, описан в романа. Превърнат в музей, този апартамент притежава уникален винтидж интериор. Най-забележителното обаче е стълбището с хиляди рисунки и цитати от книгата, създавайки истинско изкуство, въпреки протестите на съжителите в сградата.

Домът музей на Гогол представя новаторски инсталации, холограми и други технологични чудеса, създавайки илюзии за вещите на писателя. Този дом, където Гогол преживява своите последни моменти, съчетава мистика и технология в загадъчна обстановка. 

В Москва съществуват и други удивителни забележителности - Балшой театър, Третяковската галерия, Народната библиотека и Александровската градина, където фонтаните и фигурите от руските народни приказки оживяват. 

Карта на Москва


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.