Ваканционен клуб Ривиера разполага с 493 луксозни стаи и апартаменти с 1008 легла в 5 хотела от различна категория и с различна концепция:

Хотел ИМПЕРИАЛ 5*
хотел РИВИЕРА БИЙЧ 5*
БУТИК хотел ОАЗИС 4*
Хотел ЛОТОС 4*
Хотел НИМФА 3*

За Вашите бизнес събития Ваканционен клуб Ривиера има на разположение: 2 конгресни центъра с общо 15 конференти зали с капацитет от 14 до 300 места и широк спектър от технически услуги и пълно съвременно оборудване

За Вашите кулинарни предпочитания и семейни тържества Ваканционен клуб Ривиера предлага: 10 ресторанта – класически, фюжън и тематични; открити, на плажа и закрити; дневни барове, кафе-градина

За всички, които търсят красота, релакс и спорт Ваканционен клуб Ривиера има:

2 елитни и многофункционални SPA центъра
2 фризьорски салона
2 закрити спортни центъра
4 фитнес зали
3 открити тенис корта
2 центъра за морски спортове
4 открити и 2 закрити басейна с минерална вода, 2 детски басейна с водни пързалки
джакузи, парна баня, сауни
широка плажна ивица
велосипеди и др.

За Вашите деца са на разположение: детска градина, мини клуб на открито и детски кът.

Ваканционен клуб Ривиера разполага още и с: туристически център за екскурзии, 4 магазина, галерия и др.

 

Предимства на Ваканционен клуб Ривиера. Научете още за местоположението и предимствата. Ваканционен клуб Ривиера има уникални предимства, които се превръщат в безброй удоволствия и улеснения за Вас.

Най-главното предимство е природата. Ваканционен клуб Ривиера е разположен на площ от 12 хектара сред величествен парк с вековни дървета, на самия морски бряг, със собствени плажове в закътани заливчета. Климатът тук има характер на естествен инхалатор. Освен с лечебните свойства на морската вода, ние разполагаме и с естествен термален минерален извор. Архитектурата и инфраструктурата в комплекса са подчинени изцяло на природата. А тази философия е станала основа за всяко следващо модернизиране на ресурси и услуги.

Близостта до големия град е следващия плюс на Ваканционен клуб Ривиера. Елитният туристически комплекс се намира на 17 км от град Варна – най-големият град в Северна България и по цялото ни Черноморие. Това означава голям избор и лесен достъп до всякакъв вид транспорт, забавления, културни събития и др. Международно летище Варна работи целогодишно и изпълнява редовни и чартърни полети до над 35 държави. Автогара и ж.п. гара Варна осигуряват удобни транспортни връзки по редовни вътрешни и международни линии.

Близостта до забележителности и атракции - най-желаните сред клиентите. Във Варна внимание заслужават над 100-годишния Аквариум, Делфинариумът, Първият в България астрономически комплекс, както и Археологическият музей, известен с ескпозицията си на най - старото злато в света, открито във Варненския енеолитен некропол.

Съвсем близо до Ваканционен клуб Ривиера, по пътя за Варна, е известният скален манастир – Аладжа манастир.

В радиус до 50 км. (30 мин. до 1 час път с кола) се намират:
- Балчик с известния Дворец на румънската кралица Мария
- Каварна – рок-столицата на България
- Нос Калиакра – природен и археологически резерват, а напоследък и място за голф-туризъм
- близките до него местности „Дълбока” – известна с мидената си ферма
- местност Болата – шесткилометров каньон с рядка флора и фауна и много пещери
- археологическия резерват „Яйлата” с открития там пещерен град от 5000 г. пр. н.е.
- биосферния резерват „Камчия” и др.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ