ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

В повечето случаи пътуването Ви със самолет от или до България се съпровожда от още няколко вида допълнителен обществен транспорт. Това може да бъде междуградски автобусен транспорт, градски транспорт (автобус, тролей, трамвай, метро) или влак. За Ваше удобство тук сме публикували връзки към най-често използваните превозни средства на територията на България.

Направете предварително проучване за разписанието на съответното превозно средство. Винаги предвиждайте допълнително време, когато правите връзки между различните превозни средства. 

Много често се случват непредвидени ситуации, като задръстване по пътя или ремонтни дейности, които могат да Ви забавят. За да не се провали пътуването Ви препоръчваме да бъдете поне 3 часа по-рано на територията на летището, за да имате достатъчно време за безпроблемно преминаване на всички етапи по време на Вашето пътуване. Подгответе всичко нужно и прегледайте тук, какво Ви очаква, когато пристигнете на летището.

ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ В СОФИЯ: АВТОБУСИ, ТРОЛЕЙБУСИ, ТРАМВАИ И МЕТРО

ГРАФИК НА АВТОБУСНИЯ ТРАНСПОРТ В БУРГАС

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.