ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

В повечето случаи пътуването Ви със самолет от или до България се съпровожда от още няколко вида допълнителен обществен транспорт. Това може да бъде междуградски автобусен транспорт, градски транспорт (автобус, тролей, трамвай, метро) или влак. За Ваше удобство тук сме публикували връзки към най-често използваните превозни средства на територията на България.

Направете предварително проучване за разписанието на съответното превозно средство. Винаги предвиждайте допълнително време, когато правите връзки между различните превозни средства. 

Много често се случват непредвидени ситуации, като задръстване по пътя или ремонтни дейности, които могат да Ви забавят. За да не се провали пътуването Ви препоръчваме да бъдете поне 3 часа по-рано на територията на летището, за да имате достатъчно време за безпроблемно преминаване на всички етапи по време на Вашето пътуване. Подгответе всичко нужно и прегледайте тук, какво Ви очаква, когато пристигнете на летището.

ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ В СОФИЯ: АВТОБУСИ, ТРОЛЕЙБУСИ, ТРАМВАИ И МЕТРО

ГРАФИК НА АВТОБУСНИЯ ТРАНСПОРТ В БУРГАС

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.