ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Най-голямото богатство на Разлог е природата. Националния парк Рила е на се север, а на юг е Пирин планина. Къмпинговото оборудване привлича любители на пешеходния туризъм. Хижите Яворов, Македония, Добърско предлагат на гостите си уюта на планината и незабравими мигове за туристите.

Разлог е известен с кукерския празник - атракция за града и с топлите минерални извори в околностите си - Ръждавец, Гулиина баня, Катарино и Елешница. Посещавайки града може да се запознаете архитектурните възрожденски паметници - Старите градски къщи, църквите Свето Благовещение и Свети Георги, Кипревата къща и градския музей в Парапуновата къща.

Църквата Свети Свети Тодор Гирон и Теодор Сратилат намиращи се в село Добърско са национален паметник на културата. Не пропускайте топлите минерални извори в село Баня и село Елешница с откритите си плувни басейни. Изворите Света Варвара и Гулийна баня са извори с доказани лечебни свойства.

Историята и природата взаимно се допълват и посрещат туристите към Пирин и Рила. Щедростта на природата не е подминала и  осемте населени места към Разложката община: Бачево, Баня, Горно Драглище, Долно Драглище, Елещница, Добърско и разбира се Разлог.

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ ТУК

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.