ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

 

Открийте пъстрия Амстердам, като посетите този чаровен нидерландски град. Амстердам (Amsterdam) е столицата на Нидерландия (Холандия). Градът е с уникален с това, че привлича посетители от цял свят със своя богата култура, вълнуваща история и несравнен стил на живот. Този магичен град, разположен сред прекрасни канали и с изключителна архитектура е едно от най-привлекателните туристически места в Европа.

Защо посетителите обичат Амстердам?

Каналите и мостовете: Амстердам е известен със своите живописни канали, които обгръщат целия град. Разходката по тях се превръща в незабравимо пътешествие, през което може да се насладите на уникалната атмосфера на града. Мостовете, които кръстосват каналите, са като мостове към миналото, запазени исторически паметници.

Музеите и изкуството: Амстердам предлага богатство от музеи, които разкриват брилянтния образ на холандското изкуство и история. Рембрандтовата къща, Музеят на Ван Гог и Държавния музей Рейксмюзеум са само някои от местата, където посетителите могат да се потопят в света на изкуството и културата.

Цветните пазари и велосипедите: Цветните пазари, като този на плаващите цветя, предлагат оригинален и колоритен облик на Амстердам. Градът е известен и с множеството си велосипеди, които се движат из града като част от ежедневието на местните жители. Наемането на велосипед е прекрасен начин да се разгледа града и забележителностите му.

Разнообразна кухня: Холандската кухня предлага разнообразие от вкусове и деликатеси. Опитайте традиционните холандски ястия като гулаш, крокети и сирене Гауда. Ресторантите и кафенета в Амстердам са разположени във всяка част на града и предлагат уникални гастрономически изживявания.

Толерантност и отвореност: Амстердам е град, известен със своята толерантност и отвореност. Легализирането на определени наркотици и сексуалната индустрия могат да ви шокират, но те също така са част от облика на града, който показва разнообразието и индивидуалните свободи.

В крайна сметка, Амстердам привлича посетителите си с уникална комбинация от традиция и модернизъм, природни красоти и културно наследство. Този европейски град е едновременно романтичен и ексцентричен, предоставяйки на гостите си възможността да открият своя собствен уютен ъгъл в този чудесен край на света. Амстердам е не просто град, а истинско приключение, което чака да бъде разкрито.

Карта на Амстердам


ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.