ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Пътуванията са вълнуващо приключение, което може да бъде дори още по-приятно, ако изберете оптималния начин да стигнете до желаната дестинация. На нашата интернет страница Ви предлагаме едни от най-популярните дестинации с директни полети от и до България. 

По-бързо и по-удобно пътуване
Едно от основните предимства на директните полети е, че ви освобождават от необходимостта да правите прекачвания. Този фактор не само ви пести време, но и намалява стреса от пътуването. Бързите и безпроблемни полети от и до България ви позволяват да стигнете до желаната дестинация с минимални усилия и загуба от време.

Разнообразие от дестинации
При нас може да разгледате разнообразие от директни полети до различни дестинации. Независимо дали мечтаете за екзотична почивка на остров, за бизнес среща в европейска столица или просто за приключение, можете да откриете подходящ полет без излишни спирания и загуба на време.

Лесна резервация на самолетен билет и заплащане
Страницата ни за резервации на самолетни билети не само е лесна за навигация, но и предоставя ясна и подробна информация за всяко предлагано пътуване. Резервацията на самолетни билети билети става бързо и лесно, като всички необходими стъпки са интуитивни и добре обяснени. Освен това, различните начини за заплащане осигуряват удобство за всеки клиент - от онлайн транзакции до банкови преводи.

Гъвкавост в избора на дати за пътуване
Възможността за избор на дата е още едно предимство. Ние можем да сравним цените за всяка една дата и така да изберете най-изгодния за вас самолетен билет.

Персонализирано обслужване
Страницата ни предлага информация за полетите, разписанията и цените на самолетните билети винаги чрез персонално обслужване. Нашите клиенти ще получат отговор на всякакви въпроси относно пътуването им, но също така ще ви предоставим допълнителна информация за дестинациите, летищата и услугите, които предлагаме.

Така че, ако търсите бърз и удобен начин за пътуване от или до България, директните полети са идеалното решение. Изберете вашата дестинация, направете лесната резервация и се насладете на пътуването си без излишни притеснения и загуба на време.

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.