ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Viber/WhatsApp: +359896889907

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Международно летище Париж Шарл де Гол (CDG)Международно летище Париж Шарл де Гол (CDG)


Международното летище Париж Шарл де Гол (Paris Charles de Gaulle) е с IATA код: CDG. Летището се намира на около 25 км от Париж в североизточна посока и е сред основните авиационни центрове в света, а също и най-голямото летище във Франция. То служи като основна база на Еър Франс и е база на Делта Еър Лайнс в Европа.

Летището обслужва почти 60 милиона пътници на година, и е второто най-натоварено летище на континента след Летище Хийтроу в Лондон по отношение на обслужвани пътници. Международно Летище Париж Шарл де Гол разполага с три терминала, които са свързани с влакчета.

Наличните летищни съоръжения включват работни зони, специални съоръжения от най-високо качество за пътници с увреждания, покрита паркинг зона, офиси на компании за автомобили под наем. Останалата част от съоръженията на терминала включват банкомати, безжичен интернет достъп, много ресторанти и барове, добър избор на магазини, молитвени стаи и медицински услуги.


Транспорт от и до летището

Трансферът между терминалите се извършва с нова летищна линия на метрото. До Летище Париж Шарл де Гол може да се стигне посредством подземната железопътна мрежа и високоскоростна национална железопътна мрежа. Други варианти включват автобусите на Роасибъс, автобусите на Еър Франс с връзки с летище Орли в Париж, както и с таксита.

Карта на Летище Париж Шарл де Гол


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

 

      

  Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК. За по-голямо удобство може да използвате активното онлайн банкиране на банката.

 

      
Заплатете резервацията си с карта.


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753