ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Mobile / Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Бургас (BOJ)Международно летище Бургас (BOJ)Летище Бургас е международно летище с IATA код: BOJ. Летище Бургас се намира на 10 км североизточно от град Бургас в бургаския квартал Сарафово. След летище София, бургаското летище заема второ място по пътникопоток в България.

Бургаското летище се намира само на 30 км от едни от най-големите летни курорти в България - Слънчев бряг, Елените, Созопол и Несебър. Това от своя страна води до изключително активен пътникопоток през лятото, затова летището е с предимно туристически чартърeн трафик.

На 04.12.2013г. "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД тържествено отбеляза откриването на новия пътнически терминал на летище Бургас. Новият Терминал 2 на летище Бургас е последна дума на техниката, чийто размери могат да бъдат намалявани през зимата и увеличавани през активния летен сезон. Терминал 2 е построен според нуждите на основните клиенти, като предлага отлични услуги на конкурентни цени.

Терминал 2 на летище Бургас е разположен на площ от 21 000 кв. м, като сградата е проектирана да отговаря напълно на обслужвания трафик. Годишният капацитет на Терминал 2 е 2,7 млн. пътници. Новото съоръжение разполага с обширни зони за пристигащи и заминаващи пътници, модерни системи за обслужване на пътници и багаж, атрактивни търговски зони, простиращи се на около 2000 кв.м. Всички процеси в новата терминална сграда са автоматизирани.

Летище Бургас разполага с една писта 3200 метра. Оперира без прекъсване, седем дни в седмицата без слотове. Летището обслужва повече от 130 дестинации до 58 страни. В услуга на своите пътници летище Бургас предлага: Автоматизирана система за регистрация на пътници и багажи, комфортен VIP салон, професионални услуги за пътници с увреждания, разнообразие от заведения за хранене и магазини за всички пътници и посетители.

От Бургас има редовни линии до София, Лондон и Москва. През активния летен сезон чартърни директни полети се изпълняват до: Берлин, Франкфурт на Майн, Щутгарт, Мюнхен, Дрезден, Лайпциг, Хановер, Хамбург, Амстердам, Копенхаген, Прага, Будапеща, Санкт Петербург, Москва, Киев и още много други градове.

Карта на Летище Бургас

📜 ЛИЦЕНЗ

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

📊 ОТЗИВИ

Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел предлага ексклузивната услуга на своите клиенти, които имат запитване за спешно самолетно пътуване. В случай, че желаете запитването Ви да бъде обработено с предимство преди останалите, може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority. 

Какво представлява Avio Priority?
Avio Priority е по-бързо получаване на информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет.

Как да ползвате безплатната услуга Avio Priority?
За да получите по-бързо информация за налични места, разписание на полети и ценa на самолетен билет, моля да се обадите директно на: телефон, Viber или WhatsApp: +359896889907 в работно време от Понеделник до Петък: 09:00-17:00.

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

Резервации на самолетни билети, хотели, трансфери, круизни пътувания и почивки с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел 
© All Rights Reserved Aviotravel 2011 - 2024

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.