ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 

   Viber/WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00 • ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ  

Международно летище Пафос (PFO)Международно летище Пафос (PFO)


Международно летище Пафос (Paphos International Airport) е с IATA код: PFO. Летището е второ по големина на остров Кипър след това в Ларнака. Намира се на 7 км югоизточно от град Пафос.

Международно летище Пафос е с площ от 18,500 кв.м. и обслужва 2,7 милиона души годишно. Летището разполага още с: 28 гишета за регистрация, 4 бюра за проверка на сигурността, туристическо информационно бюро, 800 паркоместа, ВИП салон, достъп до интернет (Wi-Fi), автомобили под наем, помощ за хората с намалена подвижност, център за спешна медицинска помощ, детски кът, банки, АТМ автомати, заведения за храни и напитки, ресторанти, кафенета, безмитен магазин, магазин за подаръци.


Транспорт от и до летището

С автобус: От летището може да бъде взет автобус до спирка Каравела в Пафос, откъдето се предлагат транспортни връзки към всички части на острова. Разписанието на автобусите от града до аеропорта е съобразено с разписанието на излитащите самолети.

С автомобил: Маршрутите от летището до Пафос са два – по главния път B6 или второстепенния E603.

С такси: Таксита има на разположение пред сградата на терминала.

Карта на Летище Пафос

Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753

 

      
Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

 

      
Заплатете резервацията си с карта


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

We use cookies
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.