ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Viber/WhatsApp: +359896889907

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

Международно летище Барселона Ел Прат (BCN)Международно летище Барселона Ел Прат (BCN)Международното летище Барселона Ел Прат (Barcelona El Prat Airport) e с IATA код: BCN. Това е второто по големина и важност летище в Испания, след това в Мадрид. Летището е разположено на 10 км от центъра на града в югозападна посока. Летището обслужва вътрешни и международни полети до много дестинации в Европа и Югоизточна Азия, Северна и Латинска Америка. Летище Барселона Ел Прат разполага с три самолетни писти и с два терминала, като част от Терминал 2 се използва само от нискобюджетните авиокомпании като Ryanair, EasyJet и EasyJet Switzerland.

Услугите, които може да намерите на етище Барселона Ел Прат са: ресторанти, кафенета, магазини и безмитна зона, информационни бюра, офиси на компании за коли под наем, медицинска помощ, безжичен интернет и други. Освен това има голям паркинг съз зона за дългосрочно паркиране.Транспорт от и до летището

До международно летище Барселона Ел Прат може да се стигне с частен и държавен автобус, с влак, с автомобил или с такси.

Карта на Летище Барселона Ел Прат


Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.bulgaria-air.eu 

Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени.

Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

 

 

      

  Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК. За по-голямо удобство може да използвате активното онлайн банкиране на банката.

 

      
Заплатете резервацията си с карта.


Удостоверение за регистрация на туристически агент РКК-01-5753